Anastasia Ciobanu

Sunt impresionata si asta ma motiveaza sa fac si mai mult in viitor. 

 
37 K aprecieri,  1,6 K comentarii si  7,3 K distribuiri, dar si aproape un milion de vizualizari, in doar 6 zile.

 

 

Am extras doar cateva comentarii, la intamplare, ce s-au facut pe pagina mea de Facebook.

 

"

Zamfirescu Maria Bravo copil frumos și talentat. Mi se face pielea de găină, vorba Andrei. Rar o fetita asa talentata, se vede ca ești făcută pentru muzica populara. Succes pe mai departe!

"

 

"

Marina Simionescu Felicitari, Anastasia! Ești minunata și chiar dacă anul trecut când ne-am întâlnit la Cluj erai deja un artist desăvârșit, astăzi constat o mare evoluție la tine. Mult succes pe mai departe!

"

 

"

Camelia Elena Ion De cand te-am descoperit mi-am dat seama ca esti un copil f talentat si sigur ai sa ajungi o mare vedeta!! Felicitari din inima copil frumos!!😘😘😘

"

 

"

Constantin Oniu Să-ţi aminteşi cu plăcere,şi memorează de la un necunoscut ,trecut un pic prin viaţă,iubitor de traditii şi tatăl a 4 copii,datorită bunul tău simţ şi mulţumirile pe care tu le aduci, celor ce te admiră şi te aplauză prin tot ceea ce tu faci,ţine minte bine prin seriozitate vei deveni un artist autentic de neegalat !!!

"

 

"

Petrovici Vasile Bravo, felicitarile noastre, esti cea mai buna si mai frumoasa ! 😘😘😘

"

 

"

Constantin Surugiu Anastasia. Ai. Rămas. Aceiași. Scumpa. Tânăra. Frumoasa. Și. Cea. Mai. Buna. Interpreta. De. Muzica. Populara. Din. Folcrolul. Romanesc. Felicitări.

"

 

"

Cezar Strat Bravo si Felicitari O prestatie superba draga Anastasia Te-am urmarit si te-am aplaudat de la televizor Sunt mandru si fericit va ne-ai reprezentat la Romanii au talent cu succes pe noi moldovenii la acest concurs spectacol in care multi din zona noast… Vezi mai mult

"

 

"

Ana Gabriela Felicitări, te urmăresc pe fb și îmi ești tare dragă, dar ca să ramai la fel de apreciată încearcă sa fii mai modestă. Modestia îl face pe artist, om. Golden Buzz se acorda talentelor pure, neșlefuite. Tu ești un talent lucrat cu multe ore de pregătire. Îți doresc succes în continuare.
 
 •     
        Anastasia Ciobanu  Ana Gabriela mulțumesc, aveti dreptate, însă la Românii au talent nu vin doar talente neslefuite ci si oameni care au muncit ca sa atingă anumite performanțe, iar vocea pe care o am nu este lucrată, este un dar pe care l am primit de la Dzeu.
   
 •     
        Alina Petre Ana Gabriela comentariul dvs.este scris bine sa nu para ceea ce de fapt oricine cred ca a inteles.se simte rautatea in acele cuvinte bine alese.puteai sa te opresti la o urare fara detailii si poate erai mai credibila.mi se par ff mari aceste fraze pentru un copil,chiar si talentat sau dezghetat fiind.aveti o varsta,nu se merita.
   
 •     
       Maria Stoica  Anastasia Ciobanu, cred ca multi au gandit asta urmarind evolutia ei la aceasta prima etapa a concursului, este o surpriza frumoasa, asa cum a fost Laura Bretan in 2016. Muzicii de opera i se da o replica stralucita prin muzica populara. Talentul ei es… Vezi mai mult

"

 

"

Tereza Anitei FELICITĂRI , copil minunat ! Eşti trimisă de Dumnezeu , pt. a fi pe scenă, pt. a fi balsam sufletelor noastre şi pt a ne descreți frunțile , de a ne arăta că totuşi viața poate fi şi frumoasă !Îți mulțumim că exişti ìn viața noastră ! SUCCES în următoarea etapă !

"

 

"

Nelia Talpazan Anastasia, esti foarte talentata ! Felicitari pentru interpretare, pentru autenticitate, pentru jocul de scena, pentru dragostea ta fata de folclorul romanesc! Iti doresc mult suuces !❤️🌹❤️
"

 

Multumesc mult pentru cele un milion de accesari, 
in 6 zile, la clipul meu de la Romanii au talent

28 februarie 2020
Anastasia Ciobanu