Multumesc mult Desteptarea - Ziarul Bacaului, pentru frumosul articol ce l-ati scris despre mine. "Portretul Anastasiei Ciobanu, băcăuanca de 9 ani care a uimit juriul de la Românii au talent"

Articolul complet se afla aici

 

"O țară întreagă a fost martoră vineri seară la evoluția micuței Anastasia Ciobanu, din Bacău, pe scena show-ului de televiziune „Românii au talent”, de la ProTv. Anastasia a reușit să electrizeze publicul care s-a încins la dans, dar și juriul. Smiley și Pavel Bartoș au dansat în culise. La final, Andra a întrebat-o dacă admiră vreo celebritate populară pe care o copiază în privința gesturilor de artistă pe care le face. „La mișcări nu admir pe nimeni, gesturile sunt ale mele”, a fost răspunsul uimitor al Anastasiei, care a precizat că o are ca model artistic pe interpreta băcăuancă de muzică populară Mihaela Gurău. De altfel, piesa interpretată se numește „Moldovenii ies la joc” și face parte din repertoriul Mihaelei Gurău. „Voce excepțională, timbru minunat, cum s-a prezentat, ce energie are, ne-a băgat în priză pe toți”, a punctat Andi Moisescu. „Ești un boboc care o să înflorească în scurt timp”, a spus și Călinescu. Iar Andra a încheiat: „E foarte simplu pentru noi când avem în față pe așa cineva: 4 de DA!” Mii de oameni au felicitat-o pe Anastasia, pe pagina de facebook a show-ului Românii au talent."

 

Pentru mine, muzica este o pasiune pe care am sa o urmez toata viata, dar ca meserie, imi doresc sa devin politista.” Si pentru a intari faptul ca Anastasia Ciobanu din Bacau ia muzica foarte in serios, va spunem, in premiera, ca in continuare micuta cantareata lucreaza cu o orchestra din Chisinau

Desteptarea, Ziarul de Bacau, "Portretul Anastasiei Ciobanu, 
băcăuanca de 9 ani care a uimit juriul de la Românii au talent"

Micuta Anastasia are 9 ani si este eleva in clasa a III-a la Scoala Gimnaziala Alexandru Ioan Cuza, la clasa profesorului de invatamant primar Monica Creanga, care o motiveaza si o sustine maxim pe performera noastra. Ea urmeaza si cursurile Scolii Populare de Arte si Meserii Bacau, la clasa profesoarei Vasilica Tataru, la Sectia Canto.
24 februarie 2020
Anastasia Ciobanu
Anastasia Ciobanu